Svenska  

 
   
Rejser til Mallorca


Mallorca


Nord

Øst

Syd

Vest

Palma


Kort

Flybilletter

Hoteller

Billeje

Attraktioner

Vejr og klima
 

 
 

Mallorca

Mallorca er danskernes absolutte favorit i sommerhalvåret, og det er ikke uden grund.

Mallorca tilbyder nemlig et godt miks af det hele. Familievenlige feriebyer, gode hoteller i alle prisklasser, masser af aktiviteter og ikke mindst nogle af de flotteste og bedste strande, som Europa har at byde på.

Klik på kortet og begynd at udforske Mallorca...

 

Mallorca vest Mallorca nord Mallorca øst Mallorca syd Mallorca Palma området Mallorca


Stranden Cala Gran i Cala d'Or

Cala d'Or - den gyldne bugt
Cala d'Or betyder den gyldne bugt, og navnet passer perfekt til denne meget flotte, næsten lidt eksklusive ferieby på østkysten af Mallorca.

I det hyggelige centrum af byen ligger der mange gode restauranter, og så er der lige de fem fantastiske badevige med hver deres strand.

  Es Comu beach

Port d'Alcudia - Mallorcas største ferieby
Port d'Alcudia er den største og mest populære ferieby på Mallorca. Størstedelen af byen er indrettet så den passer til børnefamilier.

Det største aktiv i Port d'Alcudia er uden tvivl den flotte og enormt børnevenlige sandstrand, men også den gamle bydel og det store vandland trækker.


Strande på Mallorca
Ifølge officielle tal fra myndighederne på Mallorca er der ikke mindre end 208 strande på Mallorca.

Disse er dog af vidt forskellig karakter, og mange af strandene er blot mindre badesteder, hvor det er muligt at bade fra nogle sten eller klipper.

Her på websitet er der p.t. billeder og beskrivelser fra mere end 100 af de bedste og mest populære strande, og der kommer stadig flere med. Klik videre og find din drømmestrand.

  Mallorca

Hoteller på Mallorca
Mallorca har utallige hoteller, men mange af de gode hoteller er samlet i hotelkæder. Nogle kæder har kun hoteller på Mallorca, mens andre er store internationale hotelkæder.

Nogle af de mest populære hotelkæder er Viva og Iberostar, der i alt har over 20 børnevenlige hoteller på Mallorca. Mange af deres hoteller ligger på den populære nordkyst ved Alcudia.

Gå til oversigten over hoteller på Mallorca.

  Mallorca hoteller

Mallorca billeje

Biludlejning på Mallorca
Besøgende på Mallorca bør ikke snyde sig selv for udflugter til øens fantastiske strande, flotte naturområder, historiske byer og attraktioner.

Hvis du vil leje en bil på Mallorca, så læs nogle gode tips her.

  S'Amarador - kåret til Europas bedste strand

Europas bedste strand ligger på Mallorca
Det store strand website onbeach.com kårede i 2008 s'Amarador som den bedste strand i Europa.

Det skete i skarp konkurrence med 3000 andre strande. S'Amarador ligger på sydøstkysten af Mallorca i naturparken Cala Mondrago.


Western Water Park - Magaluf

Vandparker på Mallorca
Der findes en række flotte og sjove vandparker på Mallorca. Hvilken der er den bedste er naturligvis en smagssmag, men Western Water Park i Magaluf er med sikkerhed en af de bedste.

De to andre store er Aqualand El Arenal lidt øst for Palma de Mallorca og HidroPark i Alcudia.

Læs om flere aktiviteter på Mallorca.

  Palma Aquarium

Palma Aquarium
Palma Aquarium er et rigtigt godt udflugtsmål på en regnvejrsdag.

Det består af forskellige 'sektioner', som spænder lige fra mindre akvarier med farverige fisk, over store akvarier med større fisk og så et kæmpe akvarium med hajer, rokker m.m.

Læs om flere aktiviteter på Mallorca.


Vejret på Mallorca
Mallorca har et behageligt subtropisk middelhavsklima. Solen skinner i 10-11 timer om dagen, og dagtemperaturerne ligger på 28-30 grader fra sidst i juni til først i september.

Badevandet begynder at blive varmt i løbet af juni og er dejligt varmt frem til begyndelsen af oktober.

Regn falder der ikke så meget af på Mallorca og det er fortrinsvis i årets tre sidste måneder, at det regner. Læs mere om vejret på Mallorca.

  Vejret på Mallorca

Michelin restauranter på Mallorca
Fem restauranter på Mallorca er repræsenteret i den prestigefyldte Michelin Guide 2014.

Dermed er der status quo i forhold til 2013-udgaven af den populære restaurantsguide, hvor de samme fem restauranter fik hver en Michelin stjerne.

De fem restauranter er Es Fum (Costa d'en Blanes), Es Moli d'en Bou (Sa Coma), Es Racó d'es Teix (Deia), Jardin (Alcudia) og Zaranda (Llucmajor). Husk bordbestilling i rigtig god tid.

  Caracoles a la mallorquina

Mallorcas mindste strand?
Mallorca har mange strande, herunder også mange små strande. De fleste af dem har fået officielle navne, men ikke de allermindste.

Stranden til højre passer lige til en familie, måske to, men så heller ikke mere. Den har fint sand og vandet er lavt - meget familievenlig.

Den har ikke noget navn, men ligger på stien mellem strandene Es Port og Es Dolc i feriebyen Colonia Sant Jordi i det sydlige Mallorca.

  Mallorcas mindste strand?
 
 

 

   
 

Kontakt · Links · Privacy policy