Billige rejser
til Mallorca

Se priser her

   
Rejser til Mallorca


Mallorca


Nord

Øst

 Cala Agulla
 Cala Anguila
 Cala Barca
 Cala Bona
 Cala Celada
 Cala d'Or
 Cala Gat
 Cala Llombards
 Cala Mendia
 Cala Mesquida
 Cala Millor
 Cala Mitjana N
 Cala Mitjana S
 Cala Mondrago
 Cala Morlanda
 Cala Murada
 Cala Ratjada
 Cala s'Almunia
 Cala Sa Marjal
 Cala Sa Nau
 Cala Santanyi
 Cala Torta
 Cala Varques
 Calas Mallorca
 Calo des Burgit
 Calo des Moro
 Calo des Pou
 Calo Marmols
 Canyamel
 Font de Sa Cala
 Porto Colom
 Porto Cristo
 Sa Coma
 S'Amarador
 S'Illot

Syd

Vest

Palma


Kort

Flybilletter

Hoteller

Billeje

Attraktioner

Vejr og klima


  Svenska  

 

 

Stranden har det blå flagCala Anguila
Del på Facebook

Cala Anguila er en lille badebugt på Mallorcas østkyst. Stranden ligger mellem de to små feriebyer Cala Mendia og Cala Magrana. Den større ferieby Porto Cristo ligger tre kilometer mod sydvest.

Stranden generelt
Cala Anguila ligger dybt inde i en flot bugt med klipper på begge sider. Fra stranden ses pinjetræer, palmer og kun lidt bebyggelse.

Stranden er kun 50 meter bred, men til gengæld 120 meter bred. Sandet er lyst og fint, og vandet er utroligt klart med flotte turkise nuancer. En fantastisk flot strand.

Det er muligt at leje solsenge og parasoller på stranden, ligesom der er brusere og toiletter. I højsæsonen overvåges stranden af en livredder.

Der er et begrænset antal gratis parkeringspladser ved stranden, men det anbefales at parkere i gaderne og gå det sidste stykke ned til stranden.

Børnevenlighed
Der er normalt god plads til at lege på stranden, og bugten beskytter effektivt mod bølger. Så alt i alt en børnevenlig strand.

Vandsportsaktiviteter
Der tilbydes ingen former for vandsport ved stranden, men der er gode betingelser for at snorkle i det krystalklare vand. Især tæt på klipperne i begge sider af bugten.

Restauranter ved stranden
Der ligger en restaurant/café med udsigt over stranden. Skal det være lidt bedre, så anbefales det at gå hen til restauranten i nabobugten Cala Mendia.

Feriebyer ved Cala Anguila
Cala Anguila ligger i den østlige udkant af den lille ferieby Cala Mendia. Området består mest af private ferieboliger, og der ligger kun nogle få mindre hoteller. Et pænt og meget roligt område til en afslappet ferie.

I Cala Mendia er der nogle få restauranter, et par supermarkeder og en bager. For et langt større udvalg er der kun 3 km til den større ferieby Porto Cristo. Her er det også muligt at komme på mange forskellige bådudflugter og besøge de berømte grotter Coves del Drach.
 

 

Cala Anguila

Cala Anguila strand

Cala Anguila Mallorca

 
 
  Cala d'Or Gardens Esmeralda Park
 
  Cala Anguila kort
Kortet viser tydeligt, at Cala Anguila ligger godt beskyttet inde i en bugt. Cala Mendia ligger under 500 meter mod sydvest. Lidt længere væk i samme retning ligger feriebyen og stranden Cala Romantica.

 

   
 

Kontakt · Privatlivspolitik